طرز تهيه خورش كدو حلوايي

۹۳ بازديد

خورش كدو حلوايي / پاييز فصل كدو حلوايي است و خوراكي‌هاي خوشمزه‌اي از جمله سوپ كدو حلوايي، كوكو و سالاد كدو حلوايي درست كنيد كه حتي كودكاني كه چندان رغبتي به مصرف آن ندارند، شيفته اين غذاها شوند. خورشت كدو حلوايي يك غذاي زمستاني بسيار جذاب است كه ­مي‌­تواند به برنامه غذايي شما تنوع ببخشد. كدو حلوايي بيشتر در بخش‌هاي شمالي ما كشت مي‌شود. اين خورش سنتي را در بعضي مناطق در شب يلدا سرو مي‌شود.



آموزش اشپزي

پائيز آمده و يكي از معروف ترين ميوه هاي پاييزي كدو حلوايي هست. غذاهاي زيادي ميشه با كدو درست كرد از جمله اين غذاي سالم كه با كدو و لوبيا درست ميشه. من دوست دارم اين غذا رو با پنير چدار ، ليمو ، جعفري تازه ، چيپس تورتيلا و خامه ترش درست كنم.

 

  • ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • ۱ قاشق چاي خوري فلفل خشك خرد شده
  • ۲ عدد پياز زرد متوسط خرد شده
  • ۲ عدد هويج خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه اي قرمز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل تند خرد شده
  • ۵ حبه سير خرد شده
  • ۳ قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز
  • ۲ قاشق چاي خوري پودر زيره
  • ½ قاشق چاي خوري پودر دارچين
  • ۱ قاشق چاي خوري نمك
  • ½ قاشق چاي خوري فلفل كاين
  • ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگي
  • ۱ و نيم فنجان پوره كدو
  • ۲ فنجان سس سبزيجات
  • ۴۲۰ گرم لوبيا چشم بلبلي پخته
  • ۲ قاشق غذاخوري آب ليموي تازه
  • ۲ فنجان پنير چدار رنده شده
  • ۱ فنجان گشنيز
  • چيپس تورتيلا ، خمير ترش و ليمو براي تزئين
بيشتر بخوانيد : خواص كدو تنبل | فوايد بي نظير كدو حلوايي براي بدن 

 

طرز تهيه خورش كدو حلوايي با لوبيا چشم بلبلي

۱٫ روغن را داخل ظرف بزرگي روي حرارت متوسط داغ كنيد. فلفل خشك خرد شده ، پياز ، هويج و فلفل دلمه اي را به آن اضافه كنيد و به مدت ۵ دقيقه در روغن سرخ كنيد تا مواد نرم و مايل به قهوه اي شوند. سپس فلفل تند ، سير و ادويه جات را اضافه كنيد و بگذاريد چند دقيقه ديگر روي حرارت بماند.

۲٫ رب گوجه يا گوجه رنده شده ، پوره كدو و لوبيا چشم بلبلي پخته شده را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. شعله گاز را زياد كنيد تا بجوشد. سپس شعله را كم كنيد درب آن را ببنديد و بگذاريد به مدت نيم ساعت آرام آرام بجوشد. در اين مدت چند بار مواد را هم بزنيد

۳٫ غذا را از روي اجاق گاز برداريد و آب ليمو را داخل آن بريزيد. سپس غذا را داخل سوپ خوري بريزيد و روي آن پنير ، گشنيز و تورتيلا بريزيد و داغ ميل كنيد.

خواص کدوحلوایی برای بدن

1- سرشار از آنتی اکسیدان

کاروتنوئیدها یا همان رنگدانه های موجود در کدو حلوایی از سلول های بدن شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. کدو حلوایی هم درست مثل هویج منبع غنی بتاکاروتن، آلفا کاروتن و بتا کریپتوزانتین است. بدن شما بعد از دریافت بتاکاروتن آن را تبدیل به ویتامین A می کند و بدین ترتیب عملکرد سیستم ایمنی بدن افزایش می یابد.

2- محافظت از چشم

همانطور که گفتیم کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. فقط با مصرف حدود یک فنجان کدو حلوایی می توانید دو برابر نیاز روزانه بدنتان به ویتامین A را تامین کنید. این ویتامین مهم و ضروری به حفظ و بهبود حس بینایی کمک می کند و علاوه بر بهبود سلامتی دندان ها و استخوان ها خطر ابتلا به بیماری دژانتیو چشم که یکی از علل کوری در جهان است را هم کاهش می دهد.

3- بهبود سیستم گوارشی

فیبر موجود در کدو حلوایی در تنظیم قندخون، کلسترول و حرکات طبیعی روده موثر است. همه می دانیم که فیبر به سلامت سیستم گوارش کمک می کند. از سوی دیگر فیبر موجود در کدو حلوایی موجب پر کردن معده میشود و باعث تاخیر در احساس گرسنگی می شود و جلوی پرخوری تان را می گیرد. اگر رژیم لاغری دارید استفاده از کدوحلوایی را فراموش نکنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.