طرز تهيه كتلت متفاوت با سويا و گوشت چرخ كرده

۱۶ بازديد

كتلت لبناني با گوشن چرخ كرده و سويا درست مي شود. طرز تهيه و دستور پخت اين غذا ناني را كه براي شام مناسب است در ادامه به نقل از خراسان بخوانيد:

 

 

مواد لازم براي ۲ نفر

گوشت چرخ كرده - ۱۰۰ گرم

سويا -  ۲ قاشق غذاخوري

آرد نخودچي -۳ قاشق غذاخوري

گشنيز و جعفري - به مقدار لازم

پياز- يك عدد متوسط

تخم مرغ -  يك عدد

نمك و فلفل سياه - به مقدار كافي

زردچوبه و روغن - به مقدار كافي

كتلت لبناني غذايي خوشمزه براي شام است

دستور پخت كتلت لبناني

ابتدا سويا را به مدت ۲۰ دقيقه درون آب سرد  خيس  كنيد تا نرم شود، سپس آب اضافي آن را با فشار دست بگيريد.  پياز را رنده  كنيد و آب آن  را  بگيريد و به سويا و گوشت اضافه  كنيد.

 

بيشتر بخوانيد: نكات آشپزي براي كتلت خوشمزه، ترد و مجلسي

 

گشنيز و جعفري را به صورت ساطوري ريز خرد كنيد و  سپس مواد را به آن اضافه كنيد.

 

تخم مرغ را به همراه آرد نخودچي و نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مواد اضافه و به خوبي تركيب  كنيد تا كاملا يكدست شود، سپس مايه شامي را چند دقيقه ورز دهيد تا چسبناك شود.

 

روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مايه شامي استراحت كند.

 

پس از گذشت اين زمان، مايه شامي را از يخچال خارج كنيد و سپس يك تابه مناسب  را روي حرارت قرار  دهيد.

 

مقداري روغن به تابه اضافه  كنيد سپس به اندازه يك نارنگي از مايه شامي برداريد و با دست شكل  دهيد و درون روغن داغ بگذاريد تا سرخ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.